fbpx

Tehtud eritellimusmööbel – Ainulaadsed ja Kvaliteetsed Mööblilahendused Sinu Kodule

Tehtud ritellimusmööbel – Eritellimusmööbel on midagi enamat kui lihtsalt mööbliese – see on väljendus, mis peegeldab Sinu isikupära, maitset ja kodu eripära. Lindenhill on spetsialiseerunud selliste ainulaadsete ja kvaliteetsete mööblitükkide loomisele, mis vastavad täpselt Sinu soovidele ja vajadustele. Meie pühendumus käsitööle ja detailide täiuslikkusele muudab iga eritellimusel valminud mööblieseme tõeliseks kunstiteoseks. Siit lehelt leiate ülevaate tehtud eritellimusmööbli projektidest, mis on valminud koostöös klientidega, arvestades nende unikaalseid vajadusi ja kodu eripära.

Miks valida eritellimusmööbel?

Eritellimusmööbel on parim valik neile, kes soovivad oma kodu sisustamisel midagi tõeliselt erilist ja isikupärast. Kui ostate valmis mööbli, siis on see sageli kompromiss – ehkki see võib olla ilus ja funktsionaalne, ei pruugi see täpselt sobida Teie kodu mõõtude või stiiliga. Eritellimusmööbli puhul on kõik detailid just nii, nagu Te soovite. Lindenhilli eritellimusmööbel on loodud täpselt Sinu vajaduste järgi, olgu selleks köögimööbel, garderoobid, riiulid, liuguksed või muud mööbliesemed. Meie eesmärgiks on tuua Sinu nägemus ellu ja luua midagi, mis täiendab Sinu kodu harmooniliselt.

Tehtud eritellimusmööbel – Galerii inspiratsiooniks

Siit lehelt leiate galerii erinevatest Lindenhill poolt tehtud eritellimusmööblitest. Iga pilt jutustab oma loo – olgu selleks köögimööbel, garderoob, riiulid või muud mööbliosad. Meie galeriis olevad pildid annavad ülevaate meie tööde mitmekesisusest ja kvaliteedist, tuues esile käsitöömeisterlikkuse ja hoolikalt valitud materjalide ilu. Läbi piltide saate inspiratsiooni ja aimu sellest, milline võiks olla Teie tulevane eritellimusmööbel.

Tehtud eritellimusmööbel:

Eritellimusel mööbel (Nõmme, Tallinn). Vineer ja Osmo õlivaha 3119 (siidjashall). Häfele siinid ja Blum hinged.
Eritellimusel sahtliboks olemasoleva laua alla (Tondi, Tallinn).  Vineer, Osmo õlivaha ja Blum siinid.
Eritellimusel mööbel (Nõmme, Tallinn). Vineer ja Osmo õlivaha 3111. Blum siinid ja hinged.
Eritellimusel köök (Keila, Harjumaa). Melamiin ja värvitud MDF. Blum sahtlid ja hinged. Franke valamu, segisti ja prügisorteerimissüsteem.
Garderoob (Nõmme, Tallinn). Melamiinplaat ja Blum sahtlid.
Voodid (Tondi, Tallinn). Vineer ja Osmo õlivaha 3111, 3105 ja helendatud 3125.
Garderoob (Kalamaja, Tallinn). Melamiinplaat ja Blum sahtlid.
Trepi piirded (Lahemaa). Kuusk ja valge mööblivärv.
Vineerist vannitoakapp (Tallinn). Kasevineer ja Osmo 3111.
Köögikapid ja täispuidust kapiuksed (Tartu). Olemasolevate kapiuste koopiad. Köögi ümberpaigutus koos uute kappidega. Tamme täispuit ja Osmo 3062 ja 3028.
Vineerist kummut 1500x530x1000 mm (Assaku, Harjumaa). 18 mm kasevineer ja Osmo 3111. Sahtlid 12 mm kasevineerist ja Blum Movento TIP-ON BLUMOTION siinidel.
Täispuit koolilaud 1200x600x750 mm (Tartu). Kase liimpuit (sõrmjätk), kasevineer ja Osmo 3111. Lauaplaadi paksus 38 mm. Vineerist sahtlid Blum (Tandem) vaikseltsulguvatel puitsahtli siinidel.
Täispuit söögilaud 1800x900x750 mm (Peetri, Harjumaa). Tamme liimpuit (sõrmjätk) ja Osmo 3166 + TOPOIL 3028. Lauaplaadi paksus 30 mm. Jalad eemaldatavad.
Vineerist seinakapp 1000x600x230 mm (Väike-Maarja, Lääne-Virumaa). Kasevineer ja Osmo 3111.
Vineerist voodi (180×200 cm) ja öökapid (Assaku, Harjumaa). Kasevineer ja Osmo 3111. Voodil on 6 küljesahtlit ja 1 otsasahtel pikkusega 180 cm.
Nagi (Tondi, Tallinn). Tamme spooniga kaetud vineer ja metallist nagikonksud.
Elektriliselt reguleeritav laud (Väike-Maarja, Lääne-Virumaa). Tamme liimpuit ja Osmo 3062 ja Top Oil.
Vineerist majandusruumi kapp (Suurupi, Harjumaa). Kasevineer ja Osmo õlivaha 3111.
Kapiuksed koos raamiga (Uus Maailm, Tallinn). Tislerkilp, kasespoon ja Osmo õlivaha 3111. Lisauks teisele avale tislerkilp, kasespoon ja Osmo õlivaha 3062. 
Veiniriiul 88-le pudelile (Revonia maakeldris, Väike-Maarja). Kuusk/mänd ja Osmo õlivaha 3166.
Raamaturiiul (Kalamaja, Tallinn). Melamiinplaat.
 
Vannitoamööbel (Kalamaja, Tallinn). Melamiinplaat ja MDF.
 
Pink/lavats istumiseks, lugemiseks või niisama olemiseks koos hoiustamise funktsiooniga (Kadriorg, Tallinn). Terrassilaud ja Osmo terrassiõli 009.

Väike seinakapp (Assaku, Harjumaa). Vineer ja Osmo õlivaha 3111.

Terrassipiire (Peetri, Harjumaa). Höövelpruss ja  Osmo õlivaha 9232.

Kapp-riiul (Vääna-Jõesuu, Harjumaa). Vineer ja Osmo õlivaha 3181.

Klapplaud seinal (Assaku, Harjumaa). Kolm kasutusasendit (70, 80 ja 90 kraadise nurga all). Vineer ja Osmo õlivaha 3186.

Kummut (Tondi, Tallinn). Vineer ja Osmo õlivaha 3186.

Sahtlid olemasolevale lauale (Saku, Harjumaa). Vineer ja Osmo õlivaha 3062.

Esiku kapp lükandustega ja trepiastmed (Saku, Harjumaa). Osmo õlivaha.

Voodid (Veerenni, Tallinn). Vineer ja Osmo õlivaha 3132.

Kapp “Herman” (Miiduranna, Viimsi). Veekindel vineer “Honey” ja Osmo õlivaha 3062.

Köögikappide esipaneelid ja töötasapind (Mähe, Tallinn). Vineer ja Osmo õlivaha 3164 ja 3168.

Riiulisüsteem (Tartu). Vineer ja Osmo õlivaha 3186.

Elektriliselt tõstetav laud “Valdemar” (Tondi, Tallinn). Vineer ja Osmo õlivaha 3186.

Seinakapid ja alumiste kappide uksed (Vääna-Jõesuu, Harjumaa). Vineer ja Osmo õlivaha 3065.

Köögimööbel “Mailiis” (Kesklinn, Tallinn). Vineer ja Osmo õlivaha 3161 ja 3186.

Valamukapp (Randvere, Viimsi). Akaatsia ja Osmo õlivaha 3186.

Varbseinad

Eritellimusmööbel – meistritööd, mis kestavad põlvest põlve

Lindenhill usub, et kvaliteetne mööbel ei pea olema ainult funktsionaalne, vaid ka kestma aastakümneid. Seetõttu kasutame ainult parimaid materjale, nagu vineer, melamiin, kõrgsurvelaminaat, täispuit, liimpuit, MDF, metall ja klaas. Kõik meie tehtud eritellimusmööbel on viimistletud suure hoole ja täpsusega, et tagada selle vastupidavus ja kaunis välimus. Meie mööbel ei ole lihtsalt igapäevane ese – see on investeering tulevikku, mis võib kesta põlvest põlve.

Käsitöö ja isikupära – eritellimusmööbel

Käsitööna valmistatud mööbel on eriline mitmel viisil. Iga tehtud eritellimusmööbel on unikaalne ja loodud täpselt vastavalt kliendi soovidele. Meie meistrid töötavad iga detaili kallal, et tagada mööblieseme täiuslikkus. Lindenhill on pühendunud sellele, et iga tehtud eritellimusmööbel oleks mitte ainult funktsionaalne, vaid ka esteetiliselt nauditav. Meie eesmärk on luua midagi, mis peegeldab Sinu isikupära ja täiendab Sinu kodu ainulaadsel viisil.

Lindenhilli jaoks tähendab eritellimusmööbel palju enamat kui lihtsalt mööblieset. See on võimalus väljendada loovust, käsitööoskusi ja klientide unistusi. Meie tehtud eritellimusmööbel on mõeldud inimestele, kes hindavad ainulaadsust, kvaliteeti ja isikupära. Meie eesmärk on luua mööblit, mis mitte ainult ei täida oma funktsiooni, vaid ka kaunistab ja rikastab Sinu kodu.

Kuidas valmib eritellimusmööbel Lindenhillis?

Lindenhill alustab iga eritellimusmööbli projekti hoolika planeerimise ja koostööga kliendiga. Meie meistrid töötavad välja mööblieseme, mis vastab täpselt Sinu soovidele ja vajadustele. Kasutame parimaid materjale ja viimistlusmeetodeid, et tagada mööbli vastupidavus ja kaunis välimus. Kogu protsess toimub käsitööna, et tagada iga detaili täiuslikkus.

Lindenhill on pühendunud sellele, et iga tehtud eritellimusmööbel oleks unikaalne, kaunis ja kestaks aastaid. Kui otsid eritellimusmööblit, mis on tõeliselt isikupärane ja valmistatud suurima hoolega, siis oled jõudnud õigesse kohta. Avastage meie tehtud tööd ja leidke inspiratsiooni oma tulevase mööbliprojekti jaoks! Vaata meie tooteid: Pood

Shopping Cart