fbpx

Lindenhill OÜ Partnerid – Koos Loome Parimat Kvaliteeti

Partnerid – Lindenhill OÜ jaoks on koostöö kvaliteetsete ja usaldusväärsete partneritega äärmiselt oluline. Meie eesmärgiks on pakkuda oma klientidele vaid parimaid tooteid ja teenuseid, ning selle saavutamiseks teeme koostööd valdkonna tipptegijatega. Allpool tutvustame mõningaid meie olulisemaid partnereid, kelle toodete ja teenuste abil suudame pakkuda laia valikut kvaliteetseid lahendusi igale maitsele ja vajadusele. 

Mööblifurnituur AS

Mööblifurnituur AS on üks juhtivaid mööblifurnituuri tarnijaid Eestis. Nende lai tootevalik hõlmab kõikvõimalikke mööbliosasid, mida vajate funktsionaalse ja kauni mööbli loomiseks. Alates käepidemetest ja hingedel lõpetades spetsiaalsete mehhanismidega, Mööblifurnituura toodete abil saab iga mööbliese nii praktilisuse kui ka esteetika osas tipptasemel.

Mass – Spoon ja Väärispuit

Mass.ee on meie pikaajaline partner, kes varustab meid parima kvaliteediga spooni ja väärispuiduga. Nende tootevalikust leiab laia valiku loodusliku ilu ja kvaliteedi kehastusi, mis sobivad ideaalselt eksklusiivse ja unikaalse mööbli loomiseks. Massi tooted aitavad meil tuua teie ellu looduse ilu ja soojuse.

Osmo - Puiduviimistlusvahendid

Osmo.ee on tuntud oma kõrgkvaliteetsete puidukaitse- ja viimistlusmaterjalide poolest. Nende naturaalsed õlivahad ja muud tooted on loodud spetsiaalselt puidu kaitsmiseks ja selle loomuliku ilu esile toomiseks. Osmo toodetega viimistleme kõiki oma käsitöötooteid, et tagada nende vastupidavus ja esteetiline väärtus.

Stragendo - Liimpuit ja Saematerjal

Stragendo.ee on juhtiv spetsialiseeritud liimpuidu, saematerjali ja spoonide tarnija, kelle tooteid kasutatakse laialdaselt mööblitootmises. Nende kõrge kvaliteediga tooted aitavad meil tagada iga mööbliprojekti täiuslikkuse ja vastupidavuse.

EcoDecor -Plaatmaterjalid

EcoDecor.ee on spetsialiseerunud looduslike ja keskkonnasõbralike materjalide pakkumisele. Nende tooted sobivad ideaalselt neile, kes soovivad lisada oma koju või kontorisse midagi unikaalset ja keskkonnasõbralikku. EcoDecori materjalide abil saame pakkuda lahendusi, mis on loodussõbralikud ja samas stiilsed.

Blum

Blum.com on tuntud üle kogu maailma oma innovatiivsete mööblisüsteemide ja -tarvikute poolest. Nende tooted, sealhulgas hingemehhanismid ja sahtlisiinid, tagavad sujuva ja vastupidava funktsionaalsuse igas mööblitükis. Blumiga koostöös loome mööblit, mis on mitte ainult esteetiline, vaid ka praktiline ja kasutajasõbralik.

Metaforma

Metaforma.ee on tuntud oma kõrge kvaliteediga puidutoodete ja sisustuslahenduste poolest. Nende tooted aitavad meil täita ka kõige nõudlikumad kliendi soovid ja luua midagi tõeliselt erilist.

Vineerimaailm

Vineerimaailm.ee on juhtiv vineeri ja spoonide tarnija, kelle tooteid kasutame oma mööbli- ja käsitööprojektides. Nende kvaliteetne tooraine tagab, et meie tooted on vastupidavad ja esteetiliselt kaunid.

Koostöös meie partneritega loome kõrgeima kvaliteediga mööbli ja käsitöötooteid, mis on ainulaadsed ja vastupidavad. Usaldusväärsed partnerid võimaldavad meil pakkuda oma klientidele parimat teenust ja tooteid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Vaata meie pakkumisi: Pood

Shopping Cart