fbpx
,

Pudeliavaja “Bambus”

25,00 30,00 

  • Pudeliavaja on valmistatud käsitööna ja kasutatud on bambusvardaid (Bamboo) ja epoksiidvaiku (Epoxy).
  • Pudeliavaja mõõtmed on 176x39x13 mm.
  • Kuna tegemist on naturaalse puiduga, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust.
  • Viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga väärispuidule.
  • Avamismehhanism on roostevaba teras
  • Valmistatud toodete arv – 1/1
  • Juhul, kui valid koos personaalse graveeringuga lisa oma soovitav tekst või logo tellimuse esitamisel märkuste lahtrisse.
Tootekood: PA0001 Kategooriad: ,

Pudeliavaja “Bambus” – Kaunis ja Funktsionaalne Disain

Pudeliavaja “Bambus” on elegantselt disainitud käsitöötoode, mis ühendab looduslikku ilu ja praktilisust. Valmistatud kvaliteetsetest bambusvarrastest ja vastupidavast epoksiidvaigust, on see pudeliavaja ideaalne lisand igasse kööki või baariletti. Samuti on tegemist läbimõeldud ja keskkonnasõbraliku kingitusega, mis rõõmustab igat inimest, kes hindab kvaliteeti ja jätkusuutlikkust.

Omadused

  • Materjal ja Töötlus: Pudeliavaja on käsitööna valmistatud bambusvarrastest, mis on ühendatud epoksiidvaigu abil, luues tugeva ja vastupidava struktuuri. Looduslike materjalide kasutamine tagab unikaalse välimuse ja keskkonnasõbraliku toote.
  • Disain ja Mõõtmed: Pudeliavaja mõõtmed on 176x39x13 mm, pakkudes käepärase suurusega tööriista, mis sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. Roostevabast terasest avamismehhanism tagab toote pikaealisuse ja tõhususe.
  • Viimistlus: Pudeliavaja on viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga, mis rõhutab bambuse loomulikku ilu ja kaitseb pinda igapäevase kasutamise eest.
  • Unikaalsus: Kuna tegemist on naturaalse bambusmaterjaliga, võib iga pudeliavaja veidi erineda fotol näidatust, rõhutades selle käsitööna valmistatud olemust ja looduslikku päritolu.

Tellige Pudeliavaja “Bambus”

Tellige oma unikaalne pudeliavaja “Bambus” juba täna ja lisage oma kööki või baari stiilne ja praktiline tööriist. Valikuline personaliseeritud graveering muudab selle toote ideaalseks kingituseks või isiklikuks aksessuaariks.

Meist – Lindenhill.ee

Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid ja stiilseid tooteid, mis lisavad teie ellu praktilisust ja ilu. Sortimenti kuuluvad erinevad kodu- ja kontoritarvikud, sealhulgas märkmikud, pliiatsid, korraldajad ja palju muud, mis aitavad teil oma igapäevaseid ülesandeid paremini hallata.

Lindenhill.ee puhul on oluline klientide rahulolu ja usaldus. Pakume ainult hoolikalt valitud tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie meeskond töötab pidevalt selle nimel, et laiendada ja täiustada meie tootevalikut, pakkudes alati uusimaid ja trendikamaid esemeid.

Meie veebipoest leiate inspiratsiooni ja praktilisi lahendusi, mis muudavad teie päeva sujuvamaks ja nauditavamaks. Olgu teie vajaduseks efektiivne töökorraldus või stiilne kodusisustus, Lindenhill.ee on teie usaldusväärne partner.

Külastage meie veebipoodi ja avastage, kuidas meie tooted võivad aidata teil luua harmoonilisemat ja organiseeritumat elu. Aitame teil saavutada parimaid tulemusi oma igapäevastes tegemistes, pakkudes tooteid, mis on loodud teie vajadusi silmas pidades.

Lindenhill.ee – Praktilisus ja stiil igas detailis.

Shopping Cart