fbpx
,

Pudeliavaja “Pikad triibud”

25,00 30,00 

  • Pudeliavaja on valmistatud käsitööna ja kasutatud puiduliigid on kask, Aafrika tiibviljak, must tamm, saar, tamm, sebrapuu, wenge, hilistoomingas, hall lepp, Sapelli-sargapuu (Birch, Padauk, Black Oak, Ash, Oak, Zebrano, Wenge, Am. Cherry, Grey Alder, Sapele).
  • Pudeliavaja mõõtmed on 176x39x16 mm.
  • Kuna tegemist on naturaalse puiduga, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust.
  • Viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga väärispuidule.
  • Avamismehhanism on roostevaba teras
  • Valmistatud toodete arv – 1/1
  • Juhul, kui valid koos personaalse graveeringuga lisa oma soovitav tekst või logo tellimuse esitamisel märkuste lahtrisse.
Tootekood: PA0002 Kategooriad: ,

Pudeliavaja “Pikad Triibud” – Käsitöö Harmoonia

Avasta tõeline käsitöömeistriteos – pudeliavaja “Pikad Triibud”. See ainulaadne pudeliavaja on valmistatud hoolikalt valitud väärispuidust, mille hulka kuuluvad kask, Aafrika tiibviljak, must tamm, saar, tamm, sebrapuu, wenge, hilistoomingas, hall lepp ja Sapelli-sargapuu. Tänu nendele puiduliikidele on iga toode unikaalne oma värvide ja tekstuuride poolest. Personaalne ja sentimentaalne kingitus, mis toob rõõmu ja elegantsi igasse majapidamisse.

Omadused: Pudeliavaja “Pikad triibud”

  • Mõõtmed: 176x39x16 mm
  • Materjal: Naturaalsed väärispuidud (kask, Aafrika tiibviljak, must tamm, saar, tamm, sebrapuu, wenge, hilistoomingas, hall lepp, Sapelli-sargapuu)
  • Viimistlus: Osmo naturaalne õlivaha väärispuidule
  • Avamismehhanism: Roostevabast terasest

Personaalsus ja Ainulaadsus: Iga pudeliavaja on valmistatud ainulaadse disainiga, mille toote arv on piiratud 1/1. Kuna tegemist on naturaalse puiduga, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust, lisades sellele individuaalse võlu.

Lisa Isiklik Sõnum: Soovi korral saad lisada personaalse graveeringu, sisestades oma soovitud teksti või logo tellimuse esitamisel märkuste lahtrisse.

Tellige Pudeliavaja “Pikad triibud”

Tellige oma unikaalne pudeliavaja “Pikad Triibud” juba täna ja lisage oma kööki või baari stiilne ja praktiline tööriist.

Meist – Lindenhill.ee

Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid ja stiilseid tooteid, mis lisavad teie ellu praktilisust ja ilu. Sortimenti kuuluvad erinevad kodu- ja kontoritarvikud, sealhulgas märkmikud, pliiatsid, korraldajad ja palju muud, mis aitavad teil oma igapäevaseid ülesandeid paremini hallata.

Lindenhill.ee puhul on oluline klientide rahulolu ja usaldus. Pakume ainult hoolikalt valitud tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie meeskond töötab pidevalt selle nimel, et laiendada ja täiustada meie tootevalikut, pakkudes alati uusimaid ja trendikamaid esemeid.

Meie veebipoest leiate inspiratsiooni ja praktilisi lahendusi, mis muudavad teie päeva sujuvamaks ja nauditavamaks. Olgu teie vajaduseks efektiivne töökorraldus või stiilne kodusisustus, Lindenhill.ee on teie usaldusväärne partner.

Külastage meie veebipoodi ja avastage, kuidas meie tooted võivad aidata teil luua harmoonilisemat ja organiseeritumat elu. Aitame teil saavutada parimaid tulemusi oma igapäevastes tegemistes, pakkudes tooteid, mis on loodud teie vajadusi silmas pidades.

Lindenhill.ee – Praktilisus ja stiil igas detailis.

Shopping Cart