fbpx
,

Pudeliavaja “Laiad triibud”

25,00 30,00 

  • Pudeliavaja on valmistatud käsitööna ja kasutatud puiduliigid on kask, tamm, sebrapuu, wenge ja Sapelli-sargapuu (Birch, Oak, Zebrano, Wenge, Sapele).
  • Pudeliavaja mõõtmed on 176x39x16 mm.
  • Kuna tegemist on naturaalse puiduga, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust.
  • Viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga väärispuidule.
  • Avamismehhanism on roostevaba teras
  • Valmistatud toodete arv – 1/1
  • Juhul, kui valid koos personaalse graveeringuga lisa oma soovitav tekst või logo tellimuse esitamisel märkuste lahtrisse.
Tootekood: PA0003 Kategooriad: ,

Pudeliavaja “Laiad triibud” – Unikaalne ja Vastupidav Disain

Pudeliavaja “Laiad triibud” on ainulaadne käsitööna valmistatud toode, mis kombineerib erinevate väärispuidu liikide ilu ja vastupidavuse. Selle puiduliikide mitmekesisus annab pudeliavajale erilise välimuse, mis sobib ideaalselt igale stiiliteadlikule kasutajale.

Omadused: Pudeliavaja “Laiad triibud”

  • Materjal ja Töötlus: Pudeliavaja on valmistatud kvaliteetsetest puiduliikidest, sealhulgas kask, tamm, sebrapuu, wenge ja sapelli-sargapuu. Nende puiduliikide kombinatsioon loob ainulaadse ja pilkupüüdva disaini, samas tagades vastupidavuse ja pikaealisuse.
  • Disain ja Mõõtmed: Pudeliavaja mõõtmed on 176x39x16 mm, pakkudes tugevat ja käepärast tööriista igapäevaseks kasutamiseks. Roostevabast terasest avamismehhanism lisab tootele praktilisust ja usaldusväärsust.
  • Viimistlus: Pudeliavaja on viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga, mis rõhutab puidu loomulikku ilu ja pakub kaitset igapäevase kulumise eest.
  • Unikaalsus: Naturaalse puidu kasutamine tähendab, et iga pudeliavaja on ainulaadne, mille värvid ja struktuur võivad veidi erineda fotol näidatust, andes sellele käsitööna valmistatud iseloomu.

Tellige Pudeliavaja “Laiad triibud”

Tellige oma eksklusiivne pudeliavaja “Laiad triibud” juba täna ja lisage oma kööki või baari unikaalne ja praktiline aksessuaar. Valikuline personaalne graveering teeb sellest suurepärase kingituse või personaalse eseme, mida hindate igapäevaselt.

Meist – Lindenhill.ee

Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid ja stiilseid tooteid, mis lisavad teie ellu praktilisust ja ilu. Sortimenti kuuluvad erinevad kodu- ja kontoritarvikud, sealhulgas märkmikud, pliiatsid, korraldajad ja palju muud, mis aitavad teil oma igapäevaseid ülesandeid paremini hallata.

Lindenhill.ee puhul on oluline klientide rahulolu ja usaldus. Pakume ainult hoolikalt valitud tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie meeskond töötab pidevalt selle nimel, et laiendada ja täiustada meie tootevalikut, pakkudes alati uusimaid ja trendikamaid esemeid.

Meie veebipoest leiate inspiratsiooni ja praktilisi lahendusi, mis muudavad teie päeva sujuvamaks ja nauditavamaks. Olgu teie vajaduseks efektiivne töökorraldus või stiilne kodusisustus, Lindenhill.ee on teie usaldusväärne partner.

Külastage meie veebipoodi ja avastage, kuidas meie tooted võivad aidata teil luua harmoonilisemat ja organiseeritumat elu. Aitame teil saavutada parimaid tulemusi oma igapäevastes tegemistes, pakkudes tooteid, mis on loodud teie vajadusi silmas pidades.

Lindenhill.ee – Praktilisus ja stiil igas detailis.

Shopping Cart