fbpx
,

Puidust veinipudeli hoidja “Triibuline saar”

15,00 20,00 

  • Pudelihoidja on valmistatud käsitööna ja kasutatud saare puitu koos naturaalse puidu spoonidega (saar ja termotöödeldud hobukastan)
  • Pudelihoidja mõõtmed on 290x79x30 mm.
  • Kuna tegemist on naturaalse puiduga, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust.
  • Viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga.
  • Pudelihoidja kaldenurk on 45 kraadi.
  • Pudelihoidja ava on 30mm.
  • Pudelihoidja on mõeldud 0,7-0,75 ml pudelitele (veinipudel).
  • Veinipudel tootega kaasa ei kuulu ja on vaid illustreeriv.
  • Valmistatud toodete arv – 1/1
  • Juhul, kui valid koos personaalse graveeringuga lisa oma soovitav tekst või logo tellimuse esitamisel märkuste lahtrisse.
Tootekood: PH0005 Kategooriad: ,

Puidust Veinipudeli Hoidja “Triibuline Saar” – Elegantne ja Praktiline

Käsitööna valmistatud puidust veinipudeli hoidja “Triibuline Saar” ühendab saare, termotöödeldud hobukastani ja naturaalse puidu spoonide ilu. See elegantne pudelihoidja lisab teie kodusele veinikollektsioonile stiili ja praktilisust. Pudelihoidja on valmistatud saare puidust koos naturaalse puidu spoonidega (saar ja termotöödeldud hobukastan), mis lisab teie kodusele veinikollektsioonile nii stiili kui ka praktilisust.

Toote Omadused – Veinipudeli Hoidja “Triibuline Saar”

  • Materjal ja Valmistamine: Veinipudeli hoidja on valmistatud käsitööna, kasutades saare puitu koos naturaalse puidu spoonidega (saar ja termotöödeldud hobukastan). Iga pudelihoidja on unikaalne ja pakub elegantset lahendust teie veinipudelite eksponeerimiseks. Tammepuust spooniga käsitöövineer, tuntud oma tugevuse ja kauni välimuse poolest.
  • Mõõtmed ja Praktilisus: Pudelihoidja mõõtmed on 290x79x30 mm, mis teeb sellest kompaktse ja praktilise lisandi teie koju. Pudelihoidja kaldenurk on 45 kraadi, mis tagab pudeli stabiilse ja atraktiivse esitlemise.
  • Viimistlus: Hoidja on viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga, mis toob esile puidu kauni tekstuuri ja kaitseb seda kulumise eest. Samuti säilitab puidu loomuliku ilu.
  • Unikaalsus ja Looduslikkus: Kuna tegemist on naturaalse puiduga, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust, tagades, et iga veinipudeli hoidja on tõeliselt ainulaadne.
  • Sobivus: Pudelihoidja on mõeldud 0,7-0,75 ml pudelitele (veinipudel). Pudelihoidja ava on 30 mm. Veinipudel tootega kaasa ei kuulu ja on vaid illustreeriv.

Personaliseerimisvõimalus – Puidust Veinipudeli Hoidja “Triibuline Saar”

Lisage oma veinipudeli hoidjale isiklik sõnum personaalse graveeringu abil. Graveering võib sisaldada teie soovitud teksti või logo, muutes hoidja veelgi isikupärasemaks ja erilisemaks. Tellimuse esitamisel lisage oma graveerimissoovid märkuste lahtrisse.

Külastage meie veebipoodi ja tellige oma unikaalne puidust veinipudeli hoidja “Triibuline Saar” juba täna. Nautige looduslikku ilu ja kvaliteetset käsitööd, mida meie tooted pakuvad. Meie tooted on loodud teie vajadusi silmas pidades, pakkudes praktilisust ja elegantsi igas detailis.

Meist – Lindenhill.ee

Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid ja stiilseid tooteid, mis lisavad teie ellu praktilisust ja ilu. Meie sortimenti kuuluvad erinevad kodu- ja kontoritarvikud, sealhulgas märkmikud, pliiatsid, korraldajad ja palju muud, mis aitavad teil oma igapäevaseid ülesandeid paremini hallata.

Lindenhill.ee puhul on oluline klientide rahulolu ja usaldus. Pakume ainult hoolikalt valitud tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie meeskond töötab pidevalt selle nimel, et laiendada ja täiustada meie tootevalikut, pakkudes alati uusimaid ja trendikamaid esemeid.

Meie veebipoest leiate inspiratsiooni ja praktilisi lahendusi, mis muudavad teie päeva sujuvamaks ja nauditavamaks. Olgu teie vajaduseks efektiivne töökorraldus või stiilne kodusisustus, Lindenhill.ee on teie usaldusväärne partner.

Külastage meie veebipoodi ja avastage, kuidas meie tooted võivad aidata teil luua harmoonilisemat ja organiseeritumat elu. Aitame teil saavutada parimaid tulemusi oma igapäevastes tegemistes, pakkudes tooteid, mis on loodud teie vajadusi silmas pidades.

Lindenhill.ee – Praktilisus ja stiil igas detailis.

Sulle võib meeldida ka…

Shopping Cart