fbpx
,

Pudeliavaja “Oksaga tamm käsitöövineer”

25,00 30,00 

  • Pudeliavaja on valmistatud käsitööna ja kasutatud käsitöövineeri, mille pealmine spoon on tamm.
  • Pudeliavaja mõõtmed on 176x39x9 mm.
  • Kuna tegemist on naturaalse puiduga, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust.
  • Viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga.
  • Avamismehhanism on roostevaba teras
  • Valmistatud toodete arv – 1/1
  • Juhul, kui valid koos personaalse graveeringuga lisa oma soovitav tekst või logo tellimuse esitamisel märkuste lahtrisse.
Tootekood: PA0008 Kategooriad: ,

Pudeliavaja “Oksaga Tamm Käsitöövineer” – Unikaalne ja Kvaliteetne Käsitöö

Meie käsitööna valmistatud pudeliavaja “Oksaga Tamm Käsitöövineer” on ideaalne valik neile, kes hindavad looduslikku ilu ja kvaliteetset käsitööd. Pudeliavaja on valmistatud käsitöövineerist, mille pealmine spoon on tamm, mis lisab teie kodusele baarile nii stiili kui ka praktilisust.

Toote Omadused – Pudeliavaja “Oksaga Tamm Käsitöövineer”

  • Materjal ja Valmistamine: Pudeliavaja on valmistatud käsitööna, kasutades käsitöövineeri, mille pealmine spoon on tamm. Iga pudeliavaja on unikaalne ja pakub elegantset lahendust teie joogipudelite avamiseks.
  • Mõõtmed ja Praktilisus: Pudeliavaja mõõtmed on 176x39x9 mm, mis teeb sellest mugava ja praktilise töövahendi teie köögis või kodubaaris. Avamismehhanism on valmistatud roostevabast terasest, tagades vastupidavuse ja pikaajalise kasutuse.
  • Viimistlus: Pudeliavaja on viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga, mis toob esile tamme kauni tekstuuri ja kaitseb seda kulumise eest.
  • Unikaalsus ja Looduslikkus: Kuna tegemist on naturaalse puiduga, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust, tagades, et iga pudeliavaja on tõeliselt ainulaadne.

Personaliseerimisvõimalus – Pudeliavaja “Oksaga Tamm Käsitöövineer”

Lisage oma pudeliavajale isiklik sõnum personaalse graveeringu abil. Graveering võib sisaldada teie soovitud teksti või logo, muutes pudeliavaja veelgi isikupärasemaks ja erilisemaks. Tellimuse esitamisel lisage oma graveerimissoovid märkuste lahtrisse.

Külastage meie veebipoodi ja tellige oma unikaalne pudeliavaja “Oksaga Tamm, Käsitöövineer” juba täna. Nautige looduslikku ilu ja kvaliteetset käsitööd, mida meie tooted pakuvad. Meie tooted on loodud teie vajadusi silmas pidades, pakkudes praktilisust ja elegantsi igas detailis.

Meist – Lindenhill.ee

Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid ja stiilseid tooteid, mis lisavad teie ellu praktilisust ja ilu. Meie sortimenti kuuluvad erinevad kodu- ja kontoritarvikud, sealhulgas märkmikud, pliiatsid, korraldajad ja palju muud, mis aitavad teil oma igapäevaseid ülesandeid paremini hallata.

Lindenhill.ee puhul on oluline klientide rahulolu ja usaldus. Pakume ainult hoolikalt valitud tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie meeskond töötab pidevalt selle nimel, et laiendada ja täiustada meie tootevalikut, pakkudes alati uusimaid ja trendikamaid esemeid.

Meie veebipoest leiate inspiratsiooni ja praktilisi lahendusi, mis muudavad teie päeva sujuvamaks ja nauditavamaks. Olgu teie vajaduseks efektiivne töökorraldus või stiilne kodusisustus, Lindenhill.ee on teie usaldusväärne partner.

Külastage meie veebipoodi ja avastage, kuidas meie tooted võivad aidata teil luua harmoonilisemat ja organiseeritumat elu. Aitame teil saavutada parimaid tulemusi oma igapäevastes tegemistes, pakkudes tooteid, mis on loodud teie vajadusi silmas pidades.

Lindenhill.ee – Praktilisus ja stiil igas detailis.

Shopping Cart