fbpx
, ,

Puidust kõrvarõngad “Graatsilised suled”

20,00 25,00 

  • Kõrvarõngad on valmistatud käsitööna valmistatud vineerist. Nähtav spoon on tiikpuu ja must pähklipuu.
  • Kõrvarõngaste puiduosa pikkus 45 mm.
  • Pildil on kõrvarõnga konksud metallist (hõbedane).
  • Kuna tegemist on naturaalsete puiduspoonidega, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust.
  • Viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga väärispuidule.
  • Valmistatud toodete arv – 1/1
Tootekood: KR0114 Kategooriad: , ,

Puidust kõrvarõngad “Graatsilised suled” – Kaunis ja Unikaalne Ehe

Naudi looduslikku ilu ja elegantsi mida pakuvad Lindenhilli puidust kõrvarõngad “Graatsilised suled”. Valmistatud jätkusuutlikust vineerist ja kaetud tiikpuu ja musta pähklipuu spooniga. Need kõrvarõngad sobivad igaks tähtpäevaks olles äbimõeldud ja keskkonnasõbralik kingitus, mis rõõmustab iga naisterahvast kes hindab kvaliteeti ja jätkusuutlikkust.

Peamised omadused: kõrvarõngad “Graatsilised suled”

  • Materjal ja töötlus: Kõrvarõngad on valmistatud kvaliteetsest vineerist, mille nähtavad spoonid on tiikpuu ja must pähklipuu. Iga kõrvarõngas on unikaalne tänu naturaalse puidu eripäradele.
  • Disain ja mõõtmed: Kõrvarõngaste puiduosa pikkus on 45 mm, pakkudes elegantset ja pilkupüüdvat aksessuari. Pildil olevad kõrvarõnga konksud on metallist (hõbedane), lisades vastupidavust ja stiili.
  • Viimistlus: Kõrvarõngad on viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga, mis toob esile puidu loomuliku ilu ja kaitseb seda igapäevase kulumise eest.
  • Unikaalsus ja autentsus: Naturaalsete puiduspoonide kasutamine tagab, et iga paar kõrvarõngaid on unikaalne. Toote värvid ja tekstuurid võivad pisut erineda fotol näidatust, rõhutades nende käsitööna valmistatud olemust.

Unikaalne aksessuaar – Puidust kõrvarõngad “Graatsilised suled”

Tellige oma unikaalsed puidust kõrvarõngad “Graatsilised suled” juba täna ja nautige looduslikku ilu ja kvaliteetset käsitööd, mida meie tooted pakuvad. Meie tooted on loodud teie vajadusi silmas pidades, pakkudes praktilisust ja elegantsi igas detailis.

Meist – Lindenhill.ee

Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid ja stiilseid tooteid, mis lisavad teie ellu praktilisust ja ilu. Sortimenti kuuluvad erinevad kodu- ja kontoritarvikud, sealhulgas märkmikud, pliiatsid, korraldajad ja palju muud, mis aitavad teil oma igapäevaseid ülesandeid paremini hallata.

Lindenhill.ee puhul on oluline klientide rahulolu ja usaldus. Pakume ainult hoolikalt valitud tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie meeskond töötab pidevalt selle nimel, et laiendada ja täiustada meie tootevalikut, pakkudes alati uusimaid ja trendikamaid esemeid.

Meie veebipoest leiate inspiratsiooni ja praktilisi lahendusi, mis muudavad teie päeva sujuvamaks ja nauditavamaks. Olgu teie vajaduseks efektiivne töökorraldus või stiilne kodusisustus, Lindenhill.ee on teie usaldusväärne partner.

Külastage meie veebipoodi ja avastage, kuidas meie tooted võivad aidata teil luua harmoonilisemat ja organiseeritumat elu. Aitame teil saavutada parimaid tulemusi oma igapäevastes tegemistes, pakkudes tooteid, mis on loodud teie vajadusi silmas pidades.

Lindenhill.ee – Praktilisus ja stiil igas detailis.

Shopping Cart