fbpx
, ,

Puidust Kõrvarõngad “Valge Tamme Mandala”

20,00 25,00 

  • Kõrvarõngad on valmistatud käsitööna valmistatud vineerist. Nähtavad spoon on valge tamm.
  • Kõrvarõngaste puiduosa pikkus 39 mm.
  • Pildil on kõrvarõnga konksud on metall (hõbedane).
  • Kuna tegemist on naturaalsete puiduspoonidega, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust.
  • Viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga väärispuidule.
  • Valmistatud toodete arv – 1/1
Tootekood: KR0140 Kategooriad: , ,

Puidust Kõrvarõngad “Valge Tamme Mandala” – Kvaliteetne ja Kaunis Käsitöö

Lindenhilli käsitööna valmistatud puidust kõrvarõngad “Valge Tamme Mandala” ühendavad endas looduslikku ilu ja peent käsitööd. Valmistatud kvaliteetsest vineerist, mille nähtav spoon on valge tamm. Need kõrvarõngad on tõeline kunstiteos, mis sobib igaks sündmuseks.

Peamised Omadused – Kõrvarõngad “Valge Tamme Mandala”

  • Materjal ja Töötlus: Kõrvarõngad on valmistatud käsitööna, kasutades valge tamme spooni. Iga kõrvarõngas on ainulaadne tänu naturaalse puidu eripäradele.
  • Disain ja Mõõtmed: Kõrvarõngaste puiduosa pikkus on 39 mm, pakkudes elegantset ja pilkupüüdvat aksessuari. Kõrvarõnga konksud on metallist (hõbedane), lisades vastupidavust ja stiili.
  • Viimistlus: Kõrvarõngad on viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga, mis toob esile puidu loomuliku ilu ja kaitseb seda igapäevase kulumise eest.
  • Unikaalsus ja Autentsus: Naturaalsete puiduspoonide kasutamine tagab, et iga paar kõrvarõngaid on unikaalne. Toote värvid ja tekstuurid võivad pisut erineda fotol näidatust, rõhutades nende käsitööna valmistatud olemust.

Stiilne ja Unikaalne Aksessuaar – Puidust Kõrvarõngad “Valge Tamme Mandala”

Tellige oma unikaalsed puidust kõrvarõngad “Valge Tamme Mandala” juba täna ja nautige looduslikku ilu ja kvaliteetset käsitööd, mida meie tooted pakuvad. Meie tooted on loodud teie vajadusi silmas pidades, pakkudes praktilisust ja elegantsi igas detailis.

Meist – Lindenhill.ee

Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid ja stiilseid tooteid, mis lisavad teie ellu praktilisust ja ilu. Sortimenti kuuluvad erinevad kodu- ja kontoritarvikud, sealhulgas märkmikud, pliiatsid, korraldajad ja palju muud, mis aitavad teil oma igapäevaseid ülesandeid paremini hallata.

Lindenhill.ee puhul on oluline klientide rahulolu ja usaldus. Pakume ainult hoolikalt valitud tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie meeskond töötab pidevalt selle nimel, et laiendada ja täiustada meie tootevalikut, pakkudes alati uusimaid ja trendikamaid esemeid.

Meie veebipoest leiate inspiratsiooni ja praktilisi lahendusi, mis muudavad teie päeva sujuvamaks ja nauditavamaks. Olgu teie vajaduseks efektiivne töökorraldus või stiilne kodusisustus, Lindenhill.ee on teie usaldusväärne partner.

Külastage meie veebipoodi ja avastage, kuidas meie tooted võivad aidata teil luua harmoonilisemat ja organiseeritumat elu. Aitame teil saavutada parimaid tulemusi oma igapäevastes tegemistes, pakkudes tooteid, mis on loodud teie vajadusi silmas pidades.

Lindenhill.ee – Praktilisus ja stiil igas detailis.

Shopping Cart