fbpx
,

Puidust USB mälupulk 32GB

25,00 30,00 

  • USB mälupulk on valmistatud käsitööna ja kasutatud erinevaid puiduliike (must tamm, vaher ja hobukastan.
  • USB mõõdud on 76x30x12 mm.
  • Kuna tegemist on naturaalse puiduga, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust.
  • Viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga väärispuidule.
  • USB mälupulga maht on 32GB ja ühendus on 3.1.
  • Valmistatud toodete arv – 1/1
  • Juhul, kui valid koos personaalse graveeringuga lisa oma soovitav tekst või logo tellimuse esitamisel märkuste lahtrisse.
Tootekood: MS0001 Kategooriad: ,

Eksklusiivne Käsitööna Valmistatud Puidust USB Mälupulk – Funktsionaalsus ja Looduslik Ilu Ühes

Meie elegantne käsitööna valmistatud puidust USB mälupulk 32GB ühendab endas funktsionaalsuse ja loodusliku ilu, pakkudes praktilist ja stiilset lahendust teie andmete hoiustamiseks. Valmistatud kvaliteetsetest puiduliikidest, nagu must tamm, vaher ja hobukastan, ning antud mälupulk on tõeliselt unikaalne ja kordumatu.

Peamised Omadused – USB Mälupulk 32GB

  • Materjal ja Töötlus: USB mälupulk on käsitööna valmistatud kvaliteetsetest puiduliikidest – must tamm, vaher ja hobukastan. Iga mälupulk on oma unikaalse puidustruktuuri ja värvitoonidega eriline.
  • Disain ja Mõõtmed: Mälupulga mõõtmed on 76x30x12 mm, pakkudes kompaktset ja stiilset lahendust andmete hoiustamiseks. Sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks või stiilseks kingituseks.
  • Tehnilised Andmed: USB mälupulga maht on 32GB ja ühendus on 3.1, mis tagab kiire ja tõhusa andmevahetuse.
  • Viimistlus: Viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga, mis kaitseb puitu ja toob esile selle loomuliku ilu, tagades vastupidavuse ja pika eluea.
  • Unikaalsus ja Autentsus: Kuna tegemist on naturaalse puiduga, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust, tagades, et iga mälupulk on tõeliselt unikaalne.

Praktilisus ja Stiil – Puidust USB Mälupulk 32GB

See puidust USB mälupulk on ideaalne valik igale inimesele, kes hindab looduslikku ilu ja soovib lisada oma igapäevasesse kasutusse unikaalset ja praktilist aksessuaari. Mälupulk on loodud kasutaja vajadusi silmas pidades, pakkudes usaldusväärsust, stiili ja praktilisust igas detailis.

Tellige Oma Puidust USB Mälupulk 32GB Juba Täna

Lisage oma digitaaltarvikute kollektsiooni see eksklusiivne ja kaunis puidust USB mälupulk. Tellige juba täna ja nautige käsitööna valminud luksust, mida meie tooted pakuvad. Meie mälupulgad on loodud teie vajadusi silmas pidades, pakkudes praktilisust, ilu ja usaldusväärsust igas detailis.

Meist – lindenhill.ee

Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid ja stiilseid tooteid meie e-poes, mis lisavad teie ellu praktilisust ja ilu. Meie sortimenti kuuluvad erinevad kodu- ja kontoritarvikud, sealhulgas märkmikud, pliiatsid, korraldajad ja palju muud, mis aitavad teil oma igapäevaseid ülesandeid paremini hallata.

Lindenhill.ee puhul on oluline klientide rahulolu ja usaldus. Pakume ainult hoolikalt valitud tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie meeskond töötab pidevalt selle nimel, et laiendada ja täiustada meie tootevalikut, pakkudes alati uusimaid ja trendikamaid esemeid.

Meie veebipoest leiate inspiratsiooni ja praktilisi lahendusi, mis muudavad teie päeva sujuvamaks ja nauditavamaks. Olgu teie vajaduseks efektiivne töökorraldus või stiilne kodusisustus. Avastage, kuidas meie tooted võivad aidata teil luua harmoonilisemat ja organiseeritumat elu. Aitame teil saavutada parimaid tulemusi oma igapäevastes tegemistes, pakkudes tooteid, mis on loodud teie vajadusi silmas pidades. Lindenhill.ee – praktilisus ja stiil igas detailis.

 

Shopping Cart