fbpx
, ,

Puidust Kõrvarõngad “Kirsivõlu”

20,00 25,00 

  • Kõrvarõngad on valmistatud käsitööna valmistatud vineerist. Nähtav spoon on hilistoomingas (Ameerika kirss).
  • Kõrvarõngaste puiduosa pikkus 48 mm.
  • Pildil on kõrvarõnga konksud on metallist (kuldne poltkõrvarõngas).
  • Kuna tegemist on naturaalsete puiduspoonidega, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust.
  • Viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga väärispuidule.
  • Valmistatud toodete arv – 1/1
Tootekood: KR0142 Kategooriad: , ,

Puidust Kõrvarõngad “Kirsivõlu” – Personaalne ja Sentimentaalne Kingitus

Käsitööna valmistatud puidust kõrvarõngad “Kirsivõlu” toovad esile loodusliku ilu ja elegantsi. Valmistatud kvaliteetsest vineerist, mille nähtav spoon on hilistoomingas (Ameerika kirss). Kõrvarõngad on personaalne ja sentimentaalne kingitus, mis toob rõõmu ja elegantsi iga naise ellu.

Toote Omadused – Kõrvarõngad “Kirsivõlu”

  • Materjal ja Valmistamine: Kõrvarõngad on käsitööna valmistatud kvaliteetsest vineerist, kus nähtav spoon on hilistoomingas (Ameerika kirss). Iga kõrvarõngas on ainulaadne, kuna naturaalne puiduspoon tagab, et iga osa on oma värvide ja struktuuriga kordumatu.
  • Mõõtmed ja Disain: Kõrvarõngaste puiduosa pikkus on 48 mm, pakkudes silmapaistvat ja stiilset aksessuaari, mis sobib suurepäraselt igale rõivale. Kõrvarõnga konksud on metallist (kuldne poltkõrvarõngas), lisades elegantsi ja vastupidavust.
  • Viimistlus: Kõrvarõngad on viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga, mis toob esile hilistoominga loomuliku ilu ja kaitseb seda kulumise eest.
  • Unikaalsus ja Looduslikkus: Kuna tegemist on naturaalsete puiduspoonidega, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust, tagades, et iga kõrvarõngas on tõeliselt ainulaadne.

Praktilisus ja Stiil – Puidust Kõrvarõngad “Kirsivõlu”

Meie puidust kõrvarõngad “Kirsivõlu” on suurepärane valik igale moeteadlikule inimesele, pakkudes praktilist ja elegantset viisi oma rõivaste kaunistamiseks. Kõrvarõngad on loodud teie vajadusi silmas pidades, pakkudes kvaliteeti ja stiili igas detailis.

Tellige Oma Kõrvarõngad “Kirsivõlu” Juba Täna

Külastage meie veebipoodi ja tellige oma unikaalsed puidust kõrvarõngad “Kirsivõlu” juba täna. Nautige looduslikku ilu ja kvaliteetset käsitööd, mida meie ehted pakuvad. Meie tooted on loodud teie vajadusi silmas pidades, pakkudes praktilisust ja elegantsi igas detailis.

Meist – Lindenhill.ee

Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid ja stiilseid tooteid, mis lisavad teie ellu praktilisust ja ilu. Sortimenti kuuluvad erinevad kodu- ja kontoritarvikud, sealhulgas märkmikud, pliiatsid, korraldajad ja palju muud, mis aitavad teil oma igapäevaseid ülesandeid paremini hallata.

Lindenhill.ee puhul on oluline klientide rahulolu ja usaldus. Pakume ainult hoolikalt valitud tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie meeskond töötab pidevalt selle nimel, et laiendada ja täiustada meie tootevalikut, pakkudes alati uusimaid ja trendikamaid esemeid.

Meie veebipoest leiate inspiratsiooni ja praktilisi lahendusi, mis muudavad teie päeva sujuvamaks ja nauditavamaks. Olgu teie vajaduseks efektiivne töökorraldus või stiilne kodusisustus, Lindenhill.ee on teie usaldusväärne partner.

Külastage meie veebipoodi ja avastage, kuidas meie tooted võivad aidata teil luua harmoonilisemat ja organiseeritumat elu. Aitame teil saavutada parimaid tulemusi oma igapäevastes tegemistes, pakkudes tooteid, mis on loodud teie vajadusi silmas pidades.

Lindenhill.ee – Praktilisus ja stiil igas detailis.

Shopping Cart