fbpx
,

Puidust pross “Liblikas”

25,00 

  • Pross on valmistatud käsitööna naturaalsest puiduspoonist. Kasutatud spoonid anegre ja must pähklipuu (Ameerika pähkel).
  • Prossi puiduosa pikkus 50 ja laius 60 mm.
  • Kuna tegemist on naturaalsete puiduspoonidega, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust.
  • Viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga väärispuidule.
  • Valmistatud toodete arv – 1/1

Availability: 1 laos

Tootekood: PR0002 Kategooriad: ,

Puidust Pross “Liblikas” – Unikaalne ja Kvaliteetne Ehe

Avastage meie käsitööna valmistatud puidust pross “Liblikas,” mis lisab teie stiilile elegantsust ja looduslikku ilu. Valmistatud naturaalsest puiduspoonist, kasutades anegre ja musta pähklipuu (Ameerika pähkel) spooni. Puidust pross on läbimõeldud ja keskkonnasõbralik kingitus, mis rõõmustab iga naisterahvast, kes hindab kvaliteeti ja jätkusuutlikkust.

Toote Omadused – Pross “Liblikas”

  • Materjal ja Valmistamine: Pross on valmistatud käsitööna, kasutades kvaliteetset anegre ja musta pähklipuu spooni. Iga pross on unikaalne, kuna naturaalne puiduspoon tagab, et prossi iga osa on oma värvide ja struktuuriga ainulaadne.
  • Mõõtmed ja Disain: Prossi puiduosa pikkus on 50 mm ja laius 60 mm, pakkudes kompaktset ja kaunist aksessuaari, mis sobib suurepäraselt igale rõivale.
  • Viimistlus: Pross on viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga, mis toob esile puidu loomuliku ilu ja kaitseb seda kulumise eest.
  • Unikaalsus ja Looduslikkus: Kuna tegemist on naturaalsete puiduspoonidega, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust, tagades, et iga pross on tõeliselt ainulaadne.

Praktilisus ja Stiil – Puidust Pross “Liblikas”

Meie puidust pross “Liblikas” on suurepärane valik igale moeteadlikule inimesele, pakkudes praktilist ja elegantset viisi oma rõivaste kaunistamiseks. Pross on loodud teie vajadusi silmas pidades, pakkudes kvaliteeti ja stiili igas detailis.

Tellige Oma Puidust Pross “Liblikas” Juba Täna

Külastage meie veebipoodi ja tellige oma unikaalne puidust pross “Liblikas” juba täna. Nautige looduslikku ilu ja kvaliteetset käsitööd, mida meie ehted pakuvad. Meie tooted on loodud teie vajadusi silmas pidades, pakkudes praktilisust ja elegantsi igas detailis.

Meist – Lindenhill.ee

Tere tulemast Lindenhill.ee veebipoodi! Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid ja stiilseid tooteid, mis lisavad teie ellu praktilisust ja ilu. Meie sortimenti kuuluvad erinevad kodu- ja kontoritarvikud, sealhulgas märkmikud, pliiatsid, korraldajad ja palju muud, mis aitavad teil oma igapäevaseid ülesandeid paremini hallata.

Lindenhill.ee puhul on oluline klientide rahulolu ja usaldus. Pakume ainult hoolikalt valitud tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie meeskond töötab pidevalt selle nimel, et laiendada ja täiustada meie tootevalikut, pakkudes alati uusimaid ja trendikamaid esemeid.

Meie veebipoest leiate inspiratsiooni ja praktilisi lahendusi, mis muudavad teie päeva sujuvamaks ja nauditavamaks. Olgu teie vajaduseks efektiivne töökorraldus või stiilne kodusisustus, Lindenhill.ee on teie usaldusväärne partner.

Külastage meie veebipoodi ja avastage, kuidas meie tooted võivad aidata teil luua harmoonilisemat ja organiseeritumat elu. Aitame teil saavutada parimaid tulemusi oma igapäevastes tegemistes, pakkudes tooteid, mis on loodud teie vajadusi silmas pidades.

Lindenhill.ee – Praktilisus ja stiil igas detailis.

Shopping Cart