fbpx
,

Puidust kõrvarõngad “Ring”

20,00 25,00 

  • Kõrvarõngad on valmistatud käsitööna valmistatud vineerist. Nähtavad spoon on anegre.
  • Kõrvarõngaste puiduosa pikkus 50 mm.
  • Pildil on kõrvarõnga konksud on hõbedast (AG 925), mis on kaetud 24 K (karaat) kullaga.
  • Kuna tegemist on naturaalsete puiduspoonidega, võib tellitud toote värvid ja struktuur pisut erineda fotol näidatust.
  • Viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga väärispuidule.
  • Valmistatud toodete arv – 1/1
Tootekood: KR0004 Kategooriad: ,

Looduslikud ja Stiilsed Puidust Kõrvarõngad “Ring”

Puidust kõrvarõngad “Ring” toovad esile minimalistliku ilu ja käsitöö meisterlikkuse, luues ideaalse aksessuaari igapäevaseks kandmiseks või eriliseks sündmuseks. Need kõrvarõngad on valmistatud käsitööna naturaalsest vineerist, kasutades anegre spooni, mis lisab kõrvarõngastele sooja ja maheda tekstuuri. Kõrvarõngaste disain on lihtne, kuid efektne, pakkudes stiilset ja elegantset välimust.

Omadused: Kõrvarõngad “Ring”

  • Materjal ja Töötlus: Valmistatud käsitööna kvaliteetsest vineerist, kus nähtav spoon on anegre, mis lisab kõrvarõngastele luksusliku ja vastupidava viimistluse.
  • Disain ja Mõõtmed: Kõrvarõngaste puiduosa pikkus on 50 mm, pakkudes silmapaistvat ja kaasaegset disaini. Hõbedased (AG 925), 24 K kullaga kaetud konksud lisavad kõrvarõngastele lisaväärtust ja rafineeritust.
  • Viimistlus: Kõrvarõngad on viimistletud Osmo naturaalse õlivahaga, mis kaitseb puitu ja toob esile selle loomuliku ilu, tagades pikaajalise kasutuse.
  • Unikaalsus: Kuna iga puiduspoon on oma struktuuri ja värvitooniga unikaalne, võivad tellitud toote värvid ja tekstuur pisut erineda fotol näidatust, rõhutades nende käsitööna valmistatud olemust.

Telli Oma Eksklusiivsed Puidust kõrvarõngad “Ring”

Tellige puidust kõrvarõngad “Ring” ja lisage oma kollektsiooni midagi, mis on nii ajatu kui ka kaasaegne. Need kõrvarõngad sobivad suurepäraselt neile, kes hindavad lihtsust ja looduslähedust oma aksessuaarides, pakkudes samal ajal võimalust eristuda elegantsi ja stiiliga.

Meist – Lindenhill.ee

Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid ja stiilseid tooteid, mis lisavad teie ellu praktilisust ja ilu. Sortimenti kuuluvad erinevad kodu- ja kontoritarvikud, sealhulgas märkmikud, pliiatsid, korraldajad ja palju muud, mis aitavad teil oma igapäevaseid ülesandeid paremini hallata.

Lindenhill.ee puhul on oluline klientide rahulolu ja usaldus. Pakume ainult hoolikalt valitud tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie meeskond töötab pidevalt selle nimel, et laiendada ja täiustada meie tootevalikut, pakkudes alati uusimaid ja trendikamaid esemeid.

Meie veebipoest leiate inspiratsiooni ja praktilisi lahendusi, mis muudavad teie päeva sujuvamaks ja nauditavamaks. Olgu teie vajaduseks efektiivne töökorraldus või stiilne kodusisustus, Lindenhill.ee on teie usaldusväärne partner.

Külastage meie veebipoodi ja avastage, kuidas meie tooted võivad aidata teil luua harmoonilisemat ja organiseeritumat elu. Aitame teil saavutada parimaid tulemusi oma igapäevastes tegemistes, pakkudes tooteid, mis on loodud teie vajadusi silmas pidades.

Lindenhill.ee – Praktilisus ja stiil igas detailis.

Shopping Cart